Katter som söker hem

Är ni intresserad av att adoptera en katt från oss är ni välkomna att maila oss på

katter.hbg@outlook.com 

Beskriv vilken katt ni blivit intresserad av och hur er levnadssituation ser ut. Därefter tar vi kontakt med er och vi kan då bestämma när ni kan hälsa på katten i stödhemmet. Känns allt rätt efter besöket och ni väljer att adoptera kommer vi att skriva ett adoptionskontrakt med er och berätta hur avgiften ska betalas. 

 

Adoptionsavgifter

För att vi ska kunna fortsätta hjälpa andra katter tar vi ut en adoptionsavgift på 1500 kr. 

 

Vi söker nya hem

 

 

Assar är en kille på ca 1 år. Han fångades in vid ett av våra stödhem. Han är skygg och ej klappbar. Han är en lugn kille som med din tid och ditt tålamod kommer att bli trygg. Dessa katter behöver också få en chans att utvecklas och det kommer han att göra fortare i ett riktigt hem inte i akuthemmet där han är nu. Assar är kastrerad vaccinerad avmaskad och id-märkt

 

 

 

Chaplin är en kille på ca 3-4 år. Han vill helst kela och ligga i knät hela tiden. Chaplin medicineras för astma och han har immunbristsjukdomen Fiv. Han måste därför leva som innekatt. Chaplin bor i stödhem där han trivs bra men skulle tycka om lite större yta att röra sig och busa på. Chaplin söker hem som permanent stödhemskatt. Det betyder att du står för sand aktivering och kärlek. Föreningen står för hans torrfoder försäkring och veterinärskostnader. Givetvis blir vi glada om man vill vara försäkringsfadder till honom.

 

 

 

Vackra Hayley fångades in högdräktig i slutet av April och födde efter ett par dagar 5 ungar. De har alla flyttat till nya hem. Hayley var mycket rädd när hon kom in men har utvecklats och tycker om att vara med när stödmatte leker med de andra katterna, Hon tillåter sig att bli klappad när hon äter. Hayley är ca 2 år och är kastrerad vaccinerad avmaskad och id-märkt. Hayley vill inte vara ensamkatt.                                              

 

 

 

 

/lexie1.jpg   /lexie2.jpg  

Lexie är en skygg ej klappbar tjej på 2 år. Fångad på en soptipp. Från att bara ha gömt sig är nu Lexie framme i stödhemmet och hon älskar att busa med sina leksaker. Du som öppnar ditt hem för Lexie behöver ha tålamod och förståelse för att hon behöver tid. Lexie kommer nu fram och tar godis ur handen från stödmatte. LEXIE ÄR TINGAD!

 

 

 

 

Mimmi, syster till Kajsa söker efter sitt egna hem där hon gärna vill ha en kompis. Mimmi är ca 3-4 år och en tuff tjej som vill ha uppmärksamhet och stå i centrum! Mimmi är inte klappbar men kommer fram och nosar.

 

 

 

Katter på rymmen!

Älskade Selma och Zina försvann från sitt gemensamma stödhem, Krukmakaregatan Lomma, Malmö. Uppdatering 2020-02-24: Zina och Selma är fortfarande på rymmen i Malmö!
Anna
Ove (t.v)
Anna och Ove har försvunnit från Florshult, Örkelljunga kommun. Någon som vet var de befinner sig nu? Maila, [javascript protected email address] 
Fortfarande försvunna: 200224
Busen
Busen försvann mellan Tullstorp och Vadensjö, Landskrona kommun. Har ni sett henne? Maila [javascript protected email address]   Fortfarande försvunnen: 200224