Katter som söker hem

Är ni intresserad av att adoptera en katt från oss är ni välkomna att maila oss på

katter.hbg@outlook.com 

Beskriv vilken katt ni blivit intresserad av och hur er levnadssituation ser ut. Därefter tar vi kontakt med er och vi kan då bestämma när ni kan hälsa på katten i stödhemmet. Känns allt rätt efter besöket och ni väljer att adoptera kommer vi att skriva ett adoptionskontrakt med er och hur avgiften ska betalas. 

 

Adoptionsavgifter

För att vi ska kunna fortsätta hjälpa andra katter tar vi ut en adoptionsavgift på 1500 kr. 

 

Vi söker nya hem

 

 

/hubert.jpg 

 

GAIA (hona) OCH HUBERT i dag 27/11 ca 14 v söker sina för alltid hem. HUBERT & GAIA är tingade!

 

 

/nikke.jpg   /hercules-poirot.jpg

 

NIKKE & HERCULES POIROT (HP) är två hanar i dag 27/11 ca 8 v de söker efter sina för alltid hem när de är 12 v. NIKKE är Tingad! HP är tingad!

 

/emmi.jpg/dewey-frida.jpg

 

/oscar.jpg

 

DEWEY OSCAR (hanar) OCH EMMI & FRIDA (honor) är i dag 27/11 7 v och söker sina för alltid hem när de är 12 v. DEWEY ÄR TINGAD! OSCAR ÄR TINGAD!

 

 

/tellus.jpg      /enyo.jpg

 

Till lucia är killarna Tellus (med mest vitt) och Enyo redo att flytta till sina för alltid hem. Om de inte flyttar tillsammans vill de ha en kattkompis i hemmet. TELLUS har flyttat till ett hem 13/12

 

 

 

/tequila.jpg

Tequila söker efter sitt för alltid hem. Hon fångades in på en gård där ingen mamma har synts till. Nu bor hon i ett stödhem med en extra kattmamma. Tequila är flyttklar nu (10/12) 

 

Peppar (hane) är ca 5 månader och söker sitt hem. Peppar är lite försiktig och behöver ett hem med tid och förståelse.

Poo (hane) har flyttat till ett hem. Cava (hona) har flyttat till eget hem.  

 

  /chanel.jpg  /hope.jpg

HOPE & CHANEL (honor) ca 10 veckor söker sina nya hem när de är 12 veckor. De är då vaccinerade chippade och avmaskade 

 

Suez-Ellen fångades in vid ett företag i Helsingborg, där hon hade hunnit föda sina fyra små ungar. Alla ungarna har fått nya hem och Suez-Ellen letar efter dig med stort hjärta för en skygg katt. Stödhemsmatte får klappa henne på huvudet när hon äter mjukismat, vilket hon älskar! Hon ligger gärna med i rummet och umgås på sitt sätt. Suez-Ellen är kastrerad, vaccinerad och chipad. 

 

/mr-grey-1.jpg

Mr Grey är ca 8-9 år och gick hemlös fram tills i somras. Han var i mycket dåligt skick när han kom in. Efter att ha fått vård för sina skador konstaterades det att Mr Grey har immunbristsjukdomen Fiv och får inte leva som utekatt. Mr Grey söker efter ett permanent stödhem vilket innebär att vi som förening står för alla hans kostnader så som mat och veterinärvård som gäller Fiven. Kan du öppna ditt hem för Mr Grey?

 

 

               

Mamma Grynet söker efter sitt hem. Grynet är fortfarande skygg och behöver ett hem med förståelse för detta <3 

 

      

HUMLAN HAR FLYTTAT PÅ PROV TILL EN FAMILJ!

Lilla kattfamiljen med mamma Humlan och hennes ungar räddades från att bli avlivade. Humlan är nu klappbar och tycker om att mysa. Humlan vill ha ett lugnt hem gärna med en kattkompis. Humlan är hundvan och van vid små barn.

 

Chaplin fångades in på ett industriområde i Helsingborg. Han är en försiktig gosse som behöver tid och tålamod. Chaplin har tyvärr testats positivt för Fiv och behöver leva som ensamkatt eller tillsammans med annan katt med Fiv. Chaplin har blivit en riktig kelgris och älskar att mysa.

 

 

https://images.staticjw.com/hkh/7511/goliat.jpg

 

Goliat är en stor hankatt som fångades i Kattarp. Vid infångandet märktes att han hade problem med sin andning och har fått diagnosen astma. Han får kortisontablett för detta. Den senaste tiden har han utvecklats och blivit en riktig kelgris. 

 

Kajsa och Reeva söker hem tillsammans. De är nyfikna men ännu ej klappbara. De är 3-4 år.

 

Sam fångades in vid Fredriksdal i helsingborg i januari. Han är ca 2-3 år. Fortfarande lite skygg men busig och nyfiken. Han kommer nu fram och låter sig klappas.

 

 

Nils söker efter ett nytt permanent hem som gårdskatt. Nils räddades förra året på Ringstorp i Helsingborg där vi hjälpte till med infångning. Han kom först till ett katthem men blev snabbt utdömd av don att han var förvildad och var inte välkommen längre hos dom. Vi fick därför hjälpa Nils därifrån och han kom till vårt akuthem och var inte alls förvildad. Därefter fick han ett hem på en gård på landet. Men där finns fler katter och Nils trivs inte med de andra katternas sällskap utan vill vara herre på täppan. Nils söker därför efter nytt hem på landet som gårdskatt där han får springa in och ut som han vill. Han är en mycket duktig jägare. Han är en mycket snäll och social och kelig katt. Helt tam och trygg. Nils är ca 4 år gammal. Han är kastrerad, vaccinerad, idmärkt, registrerad i skk, avmaskad, ohyresbehandlad och försäkrad i Agria. 

 

Katter på rymmen!

Älskade Selma och Zina försvann från sitt gemensamma stödhem, Krukmakaregatan Lomma, Malmö. Uppdatering 20190915: Zina och Selma är fortfarande på rymmen i Malmö!
Anna
Ove (t.v)
Anna och Ove har försvunnit från Florshult, Örkelljunga kommun. Någon som vet var de befinner sig nu? Maila, katter.hbg@outlook.com 
Fortfarande försvunna: 190915
Busen
Busen försvann mellan Tullstorp och Vadensjö, Landskrona kommun. Har ni sett henne? Maila katter.hbg@outlook.com   Fortfarande försvunnen: 190915
Dunken
Dunken är försvunnen i Kattarp. Har ni sett honom? Maila katter.hbg@outlook.com 
Fortfarande försvunnen: 190915